woensdag 29 januari 2014

KCW: Groene cowlneckdress MET model

Vandaag deed Alex haar nieuwe kleedje aan naar school! Dus vanmiddag, toen haar buikje vol was, werd het ideale moment voor de foto's.
Ideaal in de wereld van onze koppige 3-jarige met sterke eigen wil, is niet hetzelfde als de ideale wereld voor de normale doorsnee 3-jarige, volgens mij. 
Ik zie hier zoveel toffe foto's passeren met jonge modellekes, die het precies een plezier vinden om die nieuwe kleedjes te passen en dan ook nog eens te showen voor de camera! Helaas is dat hier thuis niet het geval...
Passen dat vindt ons meisje een uiterst vervelende bezigheid en poseren doet ze op haar manier, zeker niet zoals ik het graag wil. Ik wil haar zo laten staan zodat het kleedje volledig tot zijn recht komt, maar Alex denkt daar onder over en trekt liever gekke bekken in de meest vreemde houdingen. En daar moet ik het dus mee doen :-) !

Ik zie trouwens het koordje liever hoger zitten, eerder op haar borst zoals dat bij het originele kleedje ook is, maar dat zit vervelend volgens ons model. Dan maar om haar middel...
Ik kan mijn zin wel doordringen maar de foto's die daar uit volgen, zouden niet voor publicatie vatbaar zijn :-) !

Dus hier zullen we het mee moeten doen!!  

Godzijdank, er zat ook een normale foto tussen :-) !
5 opmerkingen:

 1. Hij is supermooi! En ik vind haar poseren bijzonder goed meevallen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Merci! Maar dit is dan ook de beste foto's uit de reeks :-) ! En ik had er nochtans een heleboel getrokken!

   Verwijderen
 2. Oh, maar mijn 3jarige Khadetje wordt meestal 'omgekocht' met iets... als ondergetekende erin slaagt om 1 mooie foto te nemen, dan krijgt ze cashewnoten, rozijntjes, ... iets wat ze graag eet. Anders zou dat hier ook niet lukken hoor :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Maar bij ons is dat ook zo hoor. Ik ben al heel content dat digitale fotografie is uitgevonden, anders had ik een peperdure blog!

  BeantwoordenVerwijderen